Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвВ крайна сметка засега решение все още не

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвВ крайна сметка засега решение все още не
Коментари Харесай

Виктор Николаев за дебатите в парламента: Няма такъв кабинет

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

В последна сметка към този момент решение към момента не е намерено, и по тази причина и точката не участва в дневния ред. Така депутатите най-малко на този стадий няма да гласоподават по никакъв метод проектокабинета на " ИТН ". Какво тъкмо ще се случва, самите те също не знаят, за това в 11.30 часа ръководителите на парламентарните групи се събират на втора среща, с цел да търсят вярно решение. 

Така репортерът на Нова Тв Добромир Николов разказа какво се случва в Народното събрание. 

Въпроси имаше от страна на ГЕРБ, от трибуната Александър Ненков попита за какво се гледа точка за това по какъв начин да работят депутатите под карантина, а не се гласоподава проектокабинетът на " ИТН ". Председателят на Народното събрание Ива Митева му лиши думата, като изясни че е постъпило заявление в деловодството от страна на Пламен Николов, с което той показва, че към този момент не желае да бъде министър-председател по персонални аргументи и поради това, защото човек не може да бъде принуден на мощ да свърши нещо, нямало по какъв начин да се гласоподава. Все отново ще се съберат всички ръководители на групи, с цел да се опитат да намерят метод законово, по който всичко това да може да се случи и без да се стигне до конституционна рецесия или въобще някакви правни проблеми, добави Николов.

След като чу това, което сподели репортерът, Виктор Николаев изригна с крилата фраза от студиото: Няма подобен кабинет. 

След това Николаев съобщи, че ще продължат да наблюдават какво се случва в Народното събрание и благодори на феновете, че са били с тях в утринния блок на Нова.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР